Свинина по 400 гривень: що штовхає ціни вгору і коли чекати спаду | Василь Фурман

Свинина по 400 гривень: що штовхає ціни вгору і коли чекати спаду | Василь Фурман

Василь Фурман, доктор економічних наук, член Ради Національного банку України

Підписуйтесь на канал та натискайте на дзвоник, аби бути в курсі усіх актуальних тем у Парламенті.

Долучайтесь до наших соцмереж:
https://www.facebook.com/radatvchannel
https://www.instagram.com/tv_rada
https://telegram.me/tv_rada
https://vm.tiktok.com/ZM8MbP1JV

#ціни #свинина #вартістьпродуктів #економікаУкраїни #агробізнес #УКАБ #ВасильФурман #НБУ #цінинамясо #продовольчабезпека #імпорт #українськийвиробник #фермерство #війнавУкраїні #економікавійни #агросектор #ринокмяса

Comments

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *